Lainaa netissä

Vippivertailu

NETIN HALVIN LAINA JA LAINOJEN YHDISTÄMINEN

Ilmainen lainojen yhdistäminen tai edullisen lainan hakeminen onnistuvat samoilta sivustoilta.

Laina-aika: 1-15-vuotta

Lainan todellinen vuosikorko: alk. 4.19%

Lainasummat: 70 000 € asti!

Yhdistä lainat tai hae lainaa


Lainaanetissä.com on ilmainen palvelu, jossa voit vertailla kymmenien rahoituslaitosten ja pankkien tarjoamia vippejä. Me pidämme sivustomme ajan tasalla, tarjoten tiedot matalakorkoisimmista vipeistä. Sivustomme vertailuttaa ainoastaan luotettavia lainanantajia.

Vippivertailu selvittää sinulle parhaat lainaehdot, sekä halvimmat korot ja palvelumaksut. Sivustomme on täysin maksuton, joten voit käyttää kaikkea siltä löytyviä tietoja täysin huoletta. Vippejä löytyy tänä päivänä moneen junaan ja Vippivertailut.fi on työkalu sitä varten.

Vippivertailu

Lainaa.com vertailuttaa jopa 40 pankkia ja rahoituslaitosta 60 000 euroon asti!

Hae vippi heti netistä ilman vakuuksia suoraan tilille

Vippi on nopeasti ja vaivattomasti myönnettävä laina, jonka saa tilille samana päivänä vain muutamassa minuutissa. Vipit ovat yleisesti vain muutaman sada euron suuruisia pienlainoja, ja koska ne maksetaan nopeasti tilille, on niillä myös vähemmän maksuaikaa. Laina-aika korreloi joko lainasumman suuruuden kanssa, tai hakija ja myöntäjä voivat sopia asiasta tapauskohtaisesti.

Jos olet nopean rahan tarpeessa, niin vippivertailu helpottaa etsintääsi huomattavasti. Lainahakemuksen jättäessäsi saat parhaat tarjoukset kymmenien pikavippiä myöntävien lainanmyöntäjien kesken. Listaamamme yhtiöt tarjoavat vippiä heti ilman vakuuksia.

Miten vippi haetaan? Mikä siinä on hyvää?

Vippi haetaan netissä ilmaiseksi täytettävällä tarjoushakemuksella, joka ei sido hakijaa vielä mihinkään. Hakemuksen täytettyäsi saat listan tarjouksista ja voit vertailla niitä keskenään. Valittuasi sinulle sopivimman vaihtoehdon, kannattaa myös kiinnittää huomiota etuihin, joita yhtiö saattaa tarjota uusille asiakkaille. Tämän jälkeen siirryt valitsemasi lainayhtiön kotisivuille, jossa täytät virallisen lainahakemuksen. Alustavan päätöksen saat yleensä heti, eikä laina virallisesti astu voimaan ennen, kun hyväksyt sen.

Pikavipit ovat siitä hyödyllisiä, että ne voi käyttää haluamallaan tavalla. Ne soveltuvat parhaiten äkilliseen rahantarpeeseen, esimerkiksi lääkäriin tai hajonneiden kodinkoneiden huoltoon tai korjauttamiseen. Sinun ei tarvitse keskustella päiviä lainasta pankin kanssa, käyden suurennuslasilla läpi taloustilannettasi ja kehittäen vakuuksia tai takaajaa lainalle. Vippivertailu kannattaa tehdä palvelumme kautta, niin saat aina parhaat tarjoukset. Vippi on maksettuna aina tilillesi nopeasti riippumatta siitä, missä tilanteessa olet. Vippien hakeminen netistä on maksutonta ja laina on yleensä suuruudeltaan 50 – 2000 €, jollaista perinteiset pankit eivät useimmiten edes myönnä.

Pikavippejä hakiessa täytyy pitää mielessä, että niitä ei pidä käyttää jo olemassa olevan lainan takaisinmaksuun. Tämä voi aiheuttaa velkakierteen, josta voi olla vaikeaa päästä pois. Pikavipit on tarkoitettu maksettavaksi pois nopeasti, eikä niitä pidä ajatella pitkäaikaisena lainana. Vippivertailu on paras tapa valita edullisimmat tarjoukset, ja muista lainata vain omien varojesi puitteissa, tämä estää korkojen kasaantumisen.

Miten löytää halvimmat vipit?

Vippi on perinteistä pankkilainaa kalliimpi laina, mutta niiden saaminen on myös monin verroin helpompaa. Jos haluat löytää halvimman pikavipin, niin tarkista, että vertailemasi lainat ovat kertaluontoisia lainoja. Vippivertailu netissä näyttää sinulle lukuisten yhtiöiden tarjoukset, muista tarkistaa niistä useampi. Kilpailutuspalvelut antavat sinulle parhaat vaihtoehdot maksutta. Jos etsit nimenomaan pikavippiä, niin älä turhaan mene lankaan, jossa lainayhtiö tarjoaa sinulle jatkuvaa joustoluottoa pikavippinä.

Halvimmat vipit ovat kuluttomia ensilainoja, joita vippien tarjoajat myöntävät yrityksen uusille asiakkaille. Kuluttomia lainoja tarjotaan yleisesti väliltä 10 – 1000 € ja maksuaikaa on yleensä maksimissaan kolme kuukautta. Mutta kulutonta pikavippiä hakiessa pitää muistaa, että laina-aika ei saa ylittyä, koska sen ylityttyä korkoa alkaa kertymään.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Yleisen käytännön mukaan vippiä voi hakea täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on suomalainen pankkitili, puhtaat luottotiedot ja riittävä takaisinmaksukyky. Hakijaan on myös saatava yhteys, joten matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat usein vaatimuksena. Lainantarjoajat saattavat vaatia hakijalta eri ikärajaa, joka yleisesti vaihtelee väliltä 18 – 23 ikävuotta.

Pikavippejä veistetty kuluttajaystävällisemmäksi jo kymmenen vuotta

Uudet pikavippien lakimuutokset ovat jatkoa jo vuodesta 2009 alkaneille rajoituksille, jotka alkoivat pikavippien myöntämisen kieltämisestä yöaikaan. Se rajasi pikalainojen antamisen klo 7 – 23 välisellä ajalla, eikä yöaikaan myönnettyjä lainoja saanut maksaa tilille ennen seuraavaa aamua. Vuonna 2010 lainanmyöntäjät alkoivat käyttämään lähes poikkeuksetta verkkopankkitunnuksia hakijoiden henkilöllisyyden todentamiseksi, eli testiviestillä oman sosiaaliturvatunnuksen ilmoittaminen ei enää kelvannut todennuksesta.

Vuoden 2013 pikavippien korkokatto avasi uuden porsaanreiän

Vuonna 2013 astui voimaan ensimmäinen lainvoimainen yritys karsia hallinnasta karanneita vuosikorkoja. Tällöin alle 2000 euron luotoille määrättiin korkeintaan 50 % vuosikorko. Vaikka tämä pakottikin monia härskeimpiä vuosikoron kiskureita, koska heillä ei ollut varaa myöntää isompia kertalainoja hakijoille, niin se jätti lakiin valtavan porsaanreiän isommille lainalaitoksille. Heillä oli varaa myöntää myös isompia lainoja epävarmemmille asiakkaille. Lainayhtiöt alkoivat avaamaan 2000 euron luottotilejä (tunnetaan myös terminä ”limiitti” tai ”joustoluotto”). Näiltä luottotileiltä asiakkaat pystyivät kuitenkin tekemään esimerkiksi vain 100 euron nostoja, joilla kuitenkin saattoi olla yli 50 % vuosikorko.

Pikavippien uusi korkolaki vuonna 2019

1.9.2019 astui voimaan uusi pikavippien korkolaki, joka teki satojen prosenttien lainakoroista mahdottomia. Se asetti kaikille kulutusluotoille korkokatoksi 20 %, eivätkä velallisen lainanhoitokulut saa ylittää 150 € vuodessa. Tällä toimenpiteellä Suomen valtio pyrkii suitsimaan kansalaisten ylivelkaantumista, koska lähes 400 000 suomalaisella on maksuhäiriömerkintä. Nyt luotonantajat joutuvat arvioimaan luoton myöntämistä paljon tarkemmin, mikä myös tarkoittaa sitä, että kuluttajia joutuu luottokelpoisuuden ulkopuolelle tahtomattaan. Lainapäätöksien helpottamiseksi on tekeillä nk. ”positiivinen luottorekisteri”, jonka avulla näkisi hakijoiden olemassa olevat lainat ja tulot reaaliajassa, mutta sen käyttöön saaminen on vielä vuosien päässä. Toistaiseksi lainsäädäntö ei salli näiden tietojen luovuttamista lainanmyöntäjille.

Nimelliskorko vs. todellinen vuosikorko

Lainaa hakiessa kannattaa ottaa huomioon nimelliskorko ja todellinen vuosikorko, jotka ovat eri asioita. Nimelliskorko ottaa huomioon ainoastaan pelkälle lainasummalle asetetun koron, eikä laske mukaan muita kuluja tai maksuja. Vippi voitiin ennen myöntää puhelimen kautta asiakkaan ymmärtämättä, että siihen ei olla laskettu mukaan tekstiviestillä todentamisesta aiheutuvaa palvelumaksua. Joustoluottoa hakevat saattavat yllättyä siitä, että jokaisesta nostosta tipahtaa myös tilinhoitomaksu, tai että tilin avaamisesta aiheutuu tilinavausmaksu. Nämä maksut kasvavat myös korkoa ja pystyivät nostamaan todellista vuosikorkoa sadoilla prosenteilla. Eli jos haet lainaa tai vippejä, niin muista ottaa huomioon näiden kahden koron ero!

Kaikki Lainaanetissä.comin pikavippiyhtiöt kuuluvat luotonantajarekisteriin

Vuoden 2010 lopulla tuli voimaan laki, joka mukaan pikavippejä myöntävien luotonantajien pitää rekisteröityä luotonantajarekisteriin, jota valvoo aluehallintovirasto. Rekisteröinnin yhteydessä aluehallintovirasto tarkistaa lainayhtiön toiminnan laillisuuden ja jos toiminnassa huomataan lainvastaisuuksia, ne voidaan poistaa rekisteristä. Rekisteriin anovien yrityksien johtajat eivät saa olla konkurssissa, heillä on oikeus elinkeinotoimintaan ja ovat työ- ja koulutustodistuksien perusteella kokeneita alallaan. Rekisteriin kuulumattomien yhtiöiden myöntämät luotot ovat siis Suomessa laittomia, eivätkä ne voi vaatia saataviaan oikeusteitse (Turun hovioikeuden linjaus vuodelta 2014).

Vippivertailut.fi ja sen sivuilta löytyvät rahoituslaitokset suosivat ainoastaan luotettavia lainanantajia ja kannustamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen taloudenhoitamiseen. Pikalaina ei sovi henkilölle, jolla kuukausittaiset kulut ovat aina miinuksella ja omien menojen minimointi on tällöin paras vaihtoehto vipille. Pikavippiä ei myöskään ikinä pidä käyttää paheiden rahoittamiseen, kuten uhkapelaamiseen tai päihteisiin. Pikavippejä pitäisi olla vain yksi kerrallaan, eikä niitä kannata hakea useilta eri yhtiöiltä. Mikäli olet ajautunut tilanteeseen jossa sinulla on useampi pikavippi, laina tai kulutusluotto maksettavana, paras ratkaisu on lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi. Tämä pitää huolen siitä, että pysyt ajan tasalla lainojesi kanssa.  Vippivertailu on paras tapa pysyä kartalla siinä, mistä saat halvimman vipin!