Lainaa netissä

Yhdistä lainat

NETIN HALVIN LAINA JA LAINOJEN YHDISTÄMINEN

Ilmainen lainojen yhdistäminen tai edullisen lainan hakeminen onnistuvat samoilta sivustoilta.

Laina-aika: 1-15-vuotta

Lainan todellinen vuosikorko: alk. 4.19%

Lainasummat: 70 000 € asti!

Yhdistä lainat tai hae lainaa


Lainojen yhdistäminen voi auttaa hajavelallisen taakkaa

Jos sinulla on kertynyt useita lainoja eri lainayhtiöiltä, ei ole millään tasolla kannattavaa yrittää navigoida omaa nykyistä maksusuunnitelmaa näille tahoille.

Eri määräiset lainasummat ja korot vaikeuttavat maksuissa perässä pysymistä ja päädyt todennäköisesti maksamaan enemmän, kuin jos maksaisit velkaa ainoastaan yhdelle luotonantajalle.

Lainojen yhdistämisen tarkoitus on selkeyttää lainanmaksua ja usein miellyttävän sivutuotteena pystyt säästämään selkeää rahaa, koska maksat useiden vuosikorkojen sijasta yhtä ainoaa summaa pois.

Yhdistä lainat ja säästä selvää rahaa

Mitä lainojen yhdistäminen tarkalleen tarkoittaa?

Lainojen yhdistämisessä otetaan käytännössä uusi laina, jolla maksetaan pois kaikki hajautetut lainat. Yhdistelylainaa myönnetään aivan kuten muitakin lainoja.

Yhdistelylaina ei ole sidottu mihinkään tiettyyn lainatyyppiin, joten sen avulla voidaan maksaa pois aivan mikä tahansa laina.

Koska vajaalla 150 000 Suomen kansalaisella on tutkimuksien mukaan vähintään kaksi pikalainaa maksettavana, ei niitä ole järkeä pitää hajautettuina.

Miten lainojen yhdistämistä kannattaa lähestyä?

Yhdistä lainat, jos sinulla on useampia lainoja maksettavana samanaikaisesti. Suositeltavaa on laskea, että mitä tämän hetkiset takaisinmaksukustannukset ovat otetuille lainoille ja myös miten paljon todellisuudessa maksettavaa on jäljellä.

Sen jälkeen voit vertailla eri luotonantajia ja pyytää ilmaisen tarjouksen yhdistelylainalle.

Yhdistä lainat kymmeniin tuhansiin euroihin asti ja pienennä korkoa

Voit yhdistää lainoja helposti tuhansiin euroihin asti, jossa yhdistelylainan hyödyt todellakin pääsevät oikeuksiinsa. Yksi pidempiaikainen velka tulee kokonaiskulujen osalta tuntuvasti pienemmäksi ja pidemmällä aikavälillä voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja.

Yhden lainan maksulla et maksa turhia laskutuslisiä tai sivukuluja, jotka kumuloituvat ajan saatossa useita velkasuhteita hoitaessa.

Säästät myös selvää aikaa etkä stressaa niin paljoa velkasuhteiden organisoinnista. Jos olet hajavelallinen, niin yhdistelylainasta saatu etu on helppo laittaa säästöön tulevaisuuden varalle samalla, kun maksat halvempaa velkaa pois.

Lainojen yhdistäminen myös minimoi maksujen unohtumisen riskin ja saat selkeämmän kuvan taloudellisesta tilanteestasi.

Yhdistä lainat ja pääse pois velkakierteestä

Jos sinulla on useampia lainoja, niin hätä ei ole tämännäköinen. Esimerkiksi pari kulutusluottoa ja luottokorttivelka on helposti yhdistettävissä yhdeksi lainaksi. Vippivertailut.fi on maksuton palvelu, jonka käyttö ei sido sinua mihinkään. Voit siis vapaasti käyttää sivustoamme velkatilanteesi ratkaisemiseen!

Yhdistä lainat sivustomme avulla ja säästä selvää rahaa maksusuunnitelmassasi. Sivustomme kautta voit vertailla kymmeniä yhdistelylainaa tarjoavia luottolaitoksia ja pankkeja.

Pyydä tarjous netissä ja yhdistä lainat Lainaa.comin avulla!

Yhdistä lainat näiden helppojen askeleiden kautta

Tässä kappaleessa käymme läpi lainojen yhdistämisen askeleet:

  1. Tutki ja hanki tarkka kuva lainojesi kustannuksista ja maksujen kestosta. Selvitä myös lainojesi maksuehdot.
  2. Laske näiden lainojen yhteiskustannukset. Yhdistä lainat, jos sinulla on useampi pikavippi, osamaksu tai luottokorttimaksu suoritettavana.
  3. Vertaile yhdistelylainoja eri lainayhtiöiden kesken.
  4. Löydettyäsi hyvän tarjouksen, jätä ilmainen lainahakemus. Saat vastauksen yhteydenottoosi yleensä hyvin nopeasti.

Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi Lainaa.comin avulla ja helpota taloustilannettasi jo tänään!